Klassieke kinderwagens

Op zoek naar een klassieke kinderwagen, maar een gerestaureerde te duur en ongerestaureerde te risicovol? Bij ons vind u een betrouwbare klassieke kinderwagen, gebruiksklaar. Een kinderwagen dient, zeker als deze weer voor een baby gebruikt gaat worden, schoon en veilig te zijn.

Wieg

Het is ten zeerste af te raden om kinderwagens te gebruiken als wieg, daar zijn ze niet voor gemaakt. Een kinderwagen heeft over het algemeen een dichte bak (zijkanten) en de uitgeademde lucht kan dus niet weg. Normaal ligt een kind in de kinderwagen als deze in beweging is en daardoor wordt dan een luchtstroom in de bak veroorzaakt en dus de lucht ververst. Even een uurtje of een middagje slapen in een kinderwagen is geen groot bezwaar maar 's nachts liever niet, daarvoor zijn wiegen met opengewerkte zijkanten.

Betrouwbare klassieke kinderwagens

We hanteren 3 prijzen:
1. Meeneemprijs.
De wagen wordt vluchtig van stof ontdaan, verder is de wagen zoals getoond.

2. Gebruiksklaar.
Deze wagens zijn niet gerestaureerd, de leeftijd is meestal meer dan 40 jaar en dat mag ook gezien worden aan de gebruikssporen.

  • - We maken de wagens geheel schoon, verwijderen zoveel mogelijk roest en poetsen het chroom. Grote beschadigingen worden uiteraard wel hersteld.
  • - De werking van de wagen wordt gecontroleerd zodat deze volledig gebruiksklaar is.
  • - De wagen wordt ALTIJD voorzien van een nieuwe hoogwaardige matras en, indien nodig, van nieuwe banden en/of ophangriemen.

3. Gerestaureerd.
De wagen wordt weer hersteld naar de staat waarin deze de fabriek verliet. Schoon en zonder beschadigingen.
Meer informatie en voorbeelden van onze restauraties op: www.luxekinderwagens.nl/restauraties

De gehanteerde prijzen zijn altijd vanaf prijzen, dat wil zeggen dat de wagens gebruiksklaar zijn volgens onze normen en af Groesbeek.
Uiteraard is het altijd mogelijk uw persoonlijke wensen toe te voegen. Dit gebeurt dan op basis van afspraak of op basis van nacalculatie.

Zoekopdracht

Staat de wagen die u zoekt er niet bij? Dan kunt u altijd even contact opnemen en/of een foto sturen en een zoekopdracht verstrekken. We hebben meer wagens dan we hier kunnen tonen.
Wij zullen dan, als wij de gevraagde wagen hebben of vinden, vrijblijvend de prijs doorgeven waarbij wij de wagens volgens bovenstaande normen kunnen leveren.

Op afspraak is het uiteraard mogelijk de wagens vooraf te komen bekijken.

Silver Cross Tenby, verkocht.
Amper gebruikssporen. Direct gebruiksklaar.
Schoongemaakt, nieuwe banden, nieuwe hoogwaardige matras.
Inklapbaar onderstel met klikwielen (eenvoudig te verwijderen) zodat de wagen ook relatief makkelijk in een auto mee te nemen is.
Prijs: Verkocht

Deze foto's zijn van de wagens veelal zoals ze in de opslag staan, dus nog niet schoongemaakt.

Deel dit:

Translate »
Scroll naar boven